Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lenovo P1a42 FRP

Zdravím,
dostal jsem od známé telefon, Lenovo P1a42, jako vždy jsem provedl factory reset, ale zaskočila mě FRP ochrana.
Známá si nepamatuje na heslo od zadávaného gmail účtu, a jediná cesta k obnově hesla je poslání kontrolního kódu na číslo, které již nemá.
Je nějaký způsob jak tuto ochranu obejít? Zkoušel jsem pár návodů na netu, ale nic co by prošlo.
Jedině zažádat si o znovuzaslání SIMkarty od operátora, ale to je zdlouhavé. Od telefonu mám vše potřebné včetně záručáku.
Díky za Váš čas :)

Předmět Autor Datum
jediná užívatelská možnosť ako to resetnúť je použitie programu miracle box v súčinnosti s počítačom…
audax 16.12.2016 10:29
audax
Jedná se o vlastnost Device Protection z Android 5.1. Někdy před obnovením do továrního nastavení by… poslední
Vojta_L 16.12.2016 19:36
Vojta_L

jediná užívatelská možnosť ako to resetnúť je použitie programu miracle box v súčinnosti s počítačom,telefon musí byť pripojený cez usb kábel k počítaču,program miracle box sa dá nájsť a stiahnuť aj na stránkach lenova,je to ovšem platená aplikácia,v demo mode nič neodomkne a nespolupracuje so všetkými typmi telefonov,tam potom zostáva prakticky len pomoc servisu....miracle box len resetuje telefon,neresetuje frp šifrovanie u súborov,ktoré boli v telefone uložené pri aktívnom frp,tie zostanú po resete neprístupné.....

Jedná se o vlastnost Device Protection z Android 5.1. Někdy před obnovením do továrního nastavení bylo změněno heslo, telefon se tímto chrání proti krádeži (http://www.androidcentral.com/factory-reset-protec tion-what-you-need-know). Více o této funkci se dozvíš v nápovědě - https://support.google.com/nexus/answer/6172890?hl =cs.

Pomůže počkat 72 hodin a poté zařízení opět obnovit do továrního nastavení. V případě, že nikoliv, bude nutné se společně s účtenkou a telefonem obrátit na servis mobilních telefonů Lenovo a zařízení reklamovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru