Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Smatphone (otevreny) na programovani - hledam HW

Na jaky HW se prave ptam - chci na tom rozjet asi nejakou databazi a webovy server a prohlizec (jednodussi, nez psat nativni aplikace, ale nebude-li zbyti, tak klidne i ty nativni aplikace), takze vykon tak na urovni 486 (RPi, nejlacinejsich NB, dosad si co chces) by mel stacit, tedy v podstate HW neni zajimavy z hlediska vykonu, ale z hlediska toho, zda a jak snadno na nej dostanu vlastni system - takze je mi jedno jaky HW, pokud bude nekde navod, nejlip krok za krokem, jak tam ten vlastni system dostat.

Ty aplikace by mely byt
- chytre budiky - kde jich bude moct byt hodne (nizke desitky), pujde si dat opakovani podle dne v tydnu, dne v mesici (vzdycky 5. v mesici), nastavit konkretni datum (17.9. v 15:30), pripadne i "prvni sobotu po 5. v mesici" - veci co neni tezke naprogramovat, ale maloktera appka neco takoveho ma
- poznamky razene do adresaru/skupin (i vnorenych) "soukrome/hobby/nakupy/gme" a nejak jednoduse spravovatelne
- par trivialnich databazi s jednoduchym rozhranim (sledovani casu straveneho aktivitou a statistiky, vahy, tlaky, vydaje ...)
- obcasna synchronizace s PC prez USB/SD kartu/floppy disketu/whatever

proste veci, ktere se hodi mit pri ruce porad, aniz by clovek musel tahat NB a zapinat/vypinat a ktere jsou schopny se samy ozvat (jako ty budiky)

A ktere nebudou vazane na nejake cloudove sluzby (co nefungujou kdyz neni signal, nebo se poskytovatel rozhodne to polozit, nebo mu stat zhaftne servery, protoze tm nekdo jiny nahral neco jineho, nebo ...) a nebudou se menit k horsimu s kazdou dalsi verzi (vice reklam, mene citelne ikonky, idealne svetle sede na svetle modrem pozadi s rozpitymi prechody, hlavne at to hezky vypada, nemusi byt poznat, o co jde)

Jak rikam, na 486 bych to rozchodil, ale tu nedam do kapsy a nepobezi mi tam tyden v kuse na baterky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny