Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Firefox - ukládání do záložek

Rychlé a svévolné ukládání záložek existuje! Firefox používám již dlouhou dobu a tohle mi nikdy nedělalo, abych nestačil navolit, kam se má odkaz umístit. Na jednom PC se jedná o novou, čistou instalaci XP a oba počíatče jsou pod antivirovou ochranou, po instalaci XP a instalaci antiviru proběhlh prvotní test antivirem. Provedl jsem i restart prohlížeče se zakázanými doplňky.
Jen jsem si všiml, že mi třeba jen 4 otevřené panely někdy zabírají 100 % výkonu CPU a taky mi nejde odeslat vyplněný formulář Haló, tady Impulsovi (http://www.impuls.cz/souteze/hra-halo-tady-impulso vi-se-vraci-novym-podzimni-kolem/). Po odeslání formuláře k registraci zůstanou všechna okénka vyplněná, jen se změní captcha - jestli někdo tuhle hru znáte. Na druhým PC s W 7 mám Firefox nastavený úplně stejně a tam mi registrace do soutěže funguje bez problémů - formulář se odešle, vyplněná políčka se vyčistí a za 5 minut můžu znova se registrovat (tím nedělám reklamu zmiňovanému rádiu ani jeho soutěži) :-)
Postup, jak chci uložit něco do záložek:
mám vybraný panel s adresou, nahoře kliknu na Záložky - PŘIDAT stránku do záložek (Ctrl+D)
Objeví se okno s volbou kam přidat, pod jakým názvem.
Než však v tomto okně stačím vybrat někam jinam (defaultně je nastaveno Nabídka záložek), asi tak v průběhu 2 sekund nebo vteřin je to uloženo v Nabídce záložek. Nemůžu tedy stihnout navolit si, kam jinam bych to chtěl uložit, nejsem zkrátka tak rychlý, abych zareagoval.
Když je to takto uložené v Nabídce záložek, a kliknu nahoře v liště na volbu Záložky, už je tam volba Ctrl+D UPRAVIT záložku, tzn., že je to už uložené v Nabídce záložek. Tady se pak nabízí volba záložku smazat, změnit její název nebo změnit složku.
Já tu záložku chci uložit někam jinam, kam chci já, ne do defaultní Nabídky záložek, a to hned napoprvé, bez nějakých přesunů, úprav atd. Dřívejc to šlo bez problémů, mohl jsem mít okno k uložení otevřené třeba půl hoďky a nic se samo do Nabídek záložek neuložilo, čekalo to, až si vyberu nebo potvrdím složku, název...
Různě čtu třeba o úpravách registrů Windows, kde jsou také různé časy k něčemu, a ty časy se dají zkrátit nebo prodloužit. Tak jsem myslel, jestli něco podobného nejde u Firefoxu - buď taky v registrech nebo v About:config jsou taky různé číselné hodnoty, ale já prd tomu rozumím, tak jsem si myslel, jestli někde tam by se ta hodnota (a tím i čas potřebný k bezproblémovému uložení) nedala prodloužit - laicky řečeno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny