Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhrada za GTX 770?

Ovsem v tvem pripade bys silnejsi grafiku dokazal uzivit, preci jen i5-3750 je porad hodne slusny procesor, nicmene není-li to z tveho pohledu nutne, tak proc spechat s nakupem.

Situaci totiz vidim tak, ze by po prichodu Zenu mohlo dojit i u Intelu k nejakemu pokroku v procesorech. A nakonec i nove hry si myslim, ze postupne zacnou vyuzivat vicejadrovych procaku. Takze nahradou tveho procaku by se mohlo stat nejake i7 4+4 (dnes i7-6700) nebo 6+6 jader.

U grafiky to vidim tak, ze pres dnesni super vykon GTX1070, bude za dva roky hrat prim DX12/Vulkan a ze Volta v tomhle prinese u NVidie vyznamny pokrok. Mozna uz uvidime prvni zmenu po vydani AMD Vega v pristim roce.

Dualboot W7/W10 si myslim, ze davat smysl nebude, ze proste prechod na W10 je nutny. Nakonec uz dnes musis prijmout smirovaci aktualizace i u W7 nebo neaktualizovat (ja neaktualizuji, jak to zatim resis ty?). Pokud mas starsi aplikace nebezici na W10, tak zvaz do budoucna druhy pocitac. Ja to tak mam. Jeden PC s Win7 a druhy novy s Win10. Pocitace jsou hned vedle sebe vedle stolu, jeden monitor pres HDMI, druhy pres DVI a prepinam primo na monitoru vstupy. Navic uz je monitor vybaven DP portem, takze do budoucna bude DP (nova grafika na novem PC) a DVI (stare PC).

Klavesnici a mys pak resim USB prepinacem s ovladacim tlacitkem vyvedenym na stul. To by mohlo byt zaminkou pro opusteni PS/2 klavesnice a mysi. Ona ta mechanicka klavesnice a kvalitni herni mys maji neco do sebe, neni to levne, ale aspon mas na co setrit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny