Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde reaktivovat Win 10 po změně HW.

Ty jsi tak hloupej nebo já fakt nevím.
Tak já ti to vysvětlím jak pro malého kluka chodícího do školky!
Máš určité zařízení s určitým hardware. Toto zařízení aktivuješ (získáš digitální licenci), aktivaci svážeš s účtem Microsoftu.
A teď na tomto zařízení se provede: "uděláte významnou změnu hardwaru, třeba výměnu základní desky." Nebo v případě tazatelova je ta výměna hardware ještě větší, nechal tam jen grafiku, ale to je jedno. I kdyby se vyměnilo všechno, pořád se myslí tím zařízením i to původní, prostě se to zařízení změnilo.
A systém nebyl nikdy aktivovaný, se myslí to původní hardware, ze kteérho se má digitální licence přenést!!!
Ten správný smysl pochopíš i díky tomuto:
"Vaše zařízení má víc správců a jiný správce už Windows na tomto zařízení znovu aktivoval."
Když to přeženu, čistě technický příklad pro názornost, na pc A byly dva správci, oba měly tutéž digitální licenci svázanou s účtem microsoftu. Pokud jeden z nich přenese digitální licenci na pc B, což jde, tak ten druhý správce už digitální licenci z pc A na pc C už nepřenese, protože digitální licence už je na pc B a on už s účtem žádnou digitální licenci svázanou nemá.
Ale to je na tvou hlavičku moc, že? No pokračuj.
Jo a jak jsem psal, tu se hlavně řeší technická problematika převodu digitálního nároku, technický převod něčeho jiného nebo legálnost se tu neřeší, ale i tak jsem ti ji popsal v reakci pod tvým jiným příspěvkem.
Jo a: "Naopak třeba VL můžeš přenést, za předpokladu, že na stroji je podkladová OEM licence." Netuším proč sem taháš toto a vlastně ani neznám způsob jak by z podkladové oem licence mohla být na zařízení vl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny