Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s údržbou PC

mam tu plno programu co bezi v pozadi ktere se nainstalovali spolu s ovladaci
asi něčemu hodně nerozumíš - to je klasická prasárna, které se dopouštějí laici, když ovladače nesprávně hledají po všech možných nabízecích vebech, prostřednictvím různých driver detectivů ze stránek - a s nimi se jim právě instaluje doprovodný spyware.
u ovladadačů přímo od výrobce to nebývá (s výjimkou lenova).

o čištění registrů čtu léta bláboly jak od dětí z pařanských webů, tak od redaktorů pc časopisů, který tato oblíbená nesmyslná činnost vyplňuje třetinu vydání (o něčem psát musí).
ty si pod tím představuješ co / k čemu by to mělo být dobré?

opravdu by bylo lepší, kdybys do toho pc přestal drbat. jestli chceš posílat nějaké screeny, správce úloh vzdávám, uživatelé ho neumí nastavit.
ale dost napoví přehled spouštěného hnoje -> ms autoruns má záložky: logon (po spuštění), services (služby), scheduled tasks (naplánované úlohy).

jedna technická: už roky skoro nemá smysl zabývat se viry, kromě teď módních šifrovacích prakticky žádné nejsou. šíří se pak už jen zoufalosti přes vypůjčené flashky u lidí, co si ani nedokážou zakázat autorun.
zato hodně let je 80-90% všech nákaz adware a spyware, které antiviry z vlastní hlouposti ignorovaly a jsou proti nim neúčinné.
příklad antispyware: např. adwcleaner

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny