Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem All in one - grafika/video

Dobrý den,
můžete mi prosím poradit s výběrem all in one PC pro práci s grafikou a videem (vegas)? Musím nahradit dosluhující ntb DELL XPS L702X a potřebuji mnohem větší obrazovku ale zároveň nemám dostatek místa na pracovní desce, zejména při práci s grafickým tabletem podstava ntb velmi překáží, ani pod stolem na bednu, a zároveň již nepotřebuji stroj tak často přenášet z místa na místo - proto je pro mé účely ideální AIO.
Původní požadavky na základě online průzkumu: 27", 16GB RAM, i7 CPU, SSD na SW + HDD, odpovídající grafika (v konkrétních GK se stále moc nevyznám), W10, rozpočet kolem 30K
Jako jediný vyhovující mi vyšel LENOVO IC 700, s možností upgrade což je super, ovšem v požadované konfiguraci ho mají jen Poláci (u nás k dostání na http://digisklad.cz/lenovo-aio-700-27-27-mt-uhd-i7 -6700-16gb-1tb-192ssd-gtx950a-4gb-wifi-bt-w10h-2y- f0bd007cpb-1120948.html za necelých 37K) - v českých shopech je s i7 jen model za 40K, který má ale jen FHD displej, menší grafickou paměť i menší SSD. Bohužel ale v Poláky zrovna velkou důvěru nemám (ani nevím proč) - distributor je sice česká firma, ale nevím, jak to případně pak je s reklamacemi či systémem. Máte někdo zkušenosti?
Případně dá se sestavit vlastní sestava i v provedení AIO? Např. MT displej u tohoto Lenova nevyužiji a věřím, že tvoří slušnou část celkové ceny PC.
PS: Ještě malý požadavek, provést platbu potřebuji do konce r. 2016 (doručení už tolik nespěchá)
Moc děkuji za Vaše rady či názory.
P.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru