Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem All in one - grafika/video

Dobrý den,
můžete mi prosím poradit s výběrem all in one PC pro práci s grafikou a videem (vegas)? Musím nahradit dosluhující ntb DELL XPS L702X a potřebuji mnohem větší obrazovku ale zároveň nemám dostatek místa na pracovní desce, zejména při práci s grafickým tabletem podstava ntb velmi překáží, ani pod stolem na bednu, a zároveň již nepotřebuji stroj tak často přenášet z místa na místo - proto je pro mé účely ideální AIO.
Původní požadavky na základě online průzkumu: 27", 16GB RAM, i7 CPU, SSD na SW + HDD, odpovídající grafika (v konkrétních GK se stále moc nevyznám), W10, rozpočet kolem 30K
Jako jediný vyhovující mi vyšel LENOVO IC 700, s možností upgrade což je super, ovšem v požadované konfiguraci ho mají jen Poláci (u nás k dostání na http://digisklad.cz/lenovo-aio-700-27-27-mt-uhd-i7 -6700-16gb-1tb-192ssd-gtx950a-4gb-wifi-bt-w10h-2y- f0bd007cpb-1120948.html za necelých 37K) - v českých shopech je s i7 jen model za 40K, který má ale jen FHD displej, menší grafickou paměť i menší SSD. Bohužel ale v Poláky zrovna velkou důvěru nemám (ani nevím proč) - distributor je sice česká firma, ale nevím, jak to případně pak je s reklamacemi či systémem. Máte někdo zkušenosti?
Případně dá se sestavit vlastní sestava i v provedení AIO? Např. MT displej u tohoto Lenova nevyužiji a věřím, že tvoří slušnou část celkové ceny PC.
PS: Ještě malý požadavek, provést platbu potřebuji do konce r. 2016 (doručení už tolik nespěchá)
Moc děkuji za Vaše rady či názory.
P.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny