Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Druhý PSU pro napájení GPU

Jasný no, s těmi kabely to i chápu. Každopádně ad audio, ta deska má soundblaster, zkoušel jsem instalovat ten soft, kde je nějaká kristalizace (což je v podstatě jen vytáhnutí některých středů a výšek) a nějaký fejkový prostorový zvuk, což je zas jen potlačení středového kanálu a roztažení sterea, no a BASS Boost(který funguje celkem fajn). Jo a má to výstup 5.1, nebo možná 7.1...teď nevim. Na filmy, nebo hry dobrý, na profesionální práci k ničemu. Zkoušel jsem u leteckého simulátoru (FSX/X-Plane), zvuk fajn, zvlášť na sluchátka s velkým rozsahem(a kvalitními letadly třetích stran a s dokoupeným custom zvukem) a ani jsem nějak nezaznamenal zvuk procesoru, jak se občas stávalo u integrovaných zk.
Problém byl v tom, že u her, jako je relativně náročná simulace to nějaké to FPS shodí, nebo se to občas lehce drbne(přecijen běží něco dalšího na pozadí), takže jsem se vrátil k defaultnímu ovladači, respektive k externí zvukovce.
No a v pracovním OS to stejně tak nevyužiji, protože zkreslený zvuk není nic, co bych potřeboval :) Tak či onak věřím, že tu integrovanou spousta "gamerů" využije naplno a ani pro filmy s dobrým audio systémem to nemusí být úplně blbý.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny