Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alternativa za Lumia 930/950 na Androidu.

*Mimo vlakno.
• V novém UP 'anniv' na WP wébovy prohlizec EDGE jiz umi cist i knizky, soubory (ePub, nebo PDF, coz na skoro 6 palcovém telefonu neni takovy problém neco cist), kdyby to chteli polozit, nebudou se potit na dalsim vyvoji, WP10 ma do budoucna alespon vyhodu, ze Microsoft protlacuje nové aplikace UWP /*Desktop,  tudiz i do budoucna stale kompatibilita s WP10..
* A prave takové malickosti jako s EDGE se mi na WP libi a vzdy libily, takové to vse uz v telefonu, bezpotreby neco hledat na store, i kdyz jsou to jen detajly nebo prkotiny, tak tyto detaily delaji to, ze stale pouzivam WP na misto Android..
• Kdyz jsem kupoval moji 950Xl tak s umyslem na 2 roky, s umyslem ji koupit na 5Let, dotoho bych nesel ani ja, i kdyz o vymene telefonu nepremyslim a dlouho ani nebudu, navic kdyz uz mam konecne telefon co funguje, co se neseka a nemusim ho pred pouzitim restartovat nebo ROOTovat, ale poctat s ni 5Let, to je moc daleko. /*jeste k tomu s rychlosti vyvoje mikrotechniky, kde se za 2-3 budou dat koupit telefony co zcela nahradi Mini PC, tak jak jejich ceny, dnesni telefony budou urovni kulickového pocitadla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny