Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alternativa za Lumia 930/950 na Androidu.

U LG lezi na sklade znacne mnozstvi IPS LCD displeju, navic jejich technologie P-OLED pouzita na LG G Flex2 stale neni dotazena do konce, takze to nevyhovuje tazatelove pozadavku.

V podstate tak muze volit mezi Samsung Galaxy A5/A7, ale ten predpoklad vydrze 5 let, ten je velmi usmevny. Ja mam Samsung Galaxy S5 dva roky, ten foun v podstate neni cim nahradit, ale dost me leze na nervy, pokud totiz clovek vyuziva sluzeb Googlu, tak je v tom telefonu logicky musi mit, u Androidu se to i nejak tak ocekava, ovsem potrebne aplikace Googlu za posledni rok tak nabobtnaly, ze za prve to telefon prestava zvladat vykonem!!! a za druhe 16GB interni pameti je v podstate na hrane nejakeho rozumneho pouzivani. Krome appek od Googlu tam narvu jeste par dalsich, tri hry a mam nedostatek mista v ulozisti (v telefonu jeste misto je 500MB, ale Android to ma nastaveno jako hranici, kdy uz dale odmita pracovat).

WP je mrtva platforma, pro kterou nejsou ani aplikace, chapu, ze chce odejit. :-)

Nevim, jestli to vydrzim, ale ja fandim Microsoftu, aby do dvou-tri let udelal ty opravdove Windows x86 na ARM, jak onehda oznamil. Doufam, ze konecne prijde nejaky rozumny OS i na smartphony.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny