Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program na film

Toto, čo si zobrazil - je štruktra filmového DVD. Multimediálne prehrávače vedia i s týmto pracovať. Ovšem, je to len kópia tej "placky". Pri tomto je súbor (napr. VTS_01_0.ifo) - čo je vlastne súbor o informáciách, kde sa nachádzajú ostatné časti, ako sa volajú na placke.
Ty potrebuješ toto prekonvertovať na formát, ktorý je menší a je v celku, pričom v tomto formáte (avi, mp4... sú to vlastne kontajnery - obaly) je spolu obrazová a zvuková časť.
Takže nie opraviť, prekonvertovať.
Ak nevieš, i tie súbory VOB sú vlastne kontajnery (často mp4), stačí ich premenovať na *.mp4. Ale v celej tej štruktúre sú pridané ešte menu, prípadne upozornenia, uputávky na novinky.
Takže musíš zistiť, kde skutočný film začína (často je to VTS_01_1) a pokračuje až do (napr. VTS_01_2) a tieto súbory najskôr spojiť (dokáže to i Total Commander) a potom premenovať napr. na "film.mp4" a máš to v jednom kuse.
Na konvertovanie - môžeš použiť Any Video Converter, FreeMake Video Converter, dokonca teraz vyšiel HandBrake Open Source Vide Transcoder https://handbrake.fr/ - ktorý (vraj) dokáže prekonvertovať akékoľvek video do akéhokoľvek iného videoformátu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny