Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak vrátit emaily zpět z gmailu na tiscali?

Na stránce Tiscali to nepřepínáš, maximálně tam může být nějaké nastavení, kde se IMAP musí povolit, jak to má Seznam. Typ stahování (IMAP nebo POP3) nastavuješ právě v tom poštovním programu. Podívej se na svoje nastavení účtu v programu a když tam najdeš pop3.tiscali.cz, tak to zaměň za imap.tiscali.cz. Pak bude synchronizace emailu oboustranná, t.j. co v PC, to na poštovním serveru. S POP3 je jenom jednostranná, emaily se z poštovního serveru stáhnou do PC a dle ostatních přepínačů se na poštovním serveru smažou nebo tam zůstanou kopie. Také lze nastavit, že po smazání v PC, se smažou i na poštovním serveru. Odeslané zprávy a koncepty jsou jenom v PC. U IMAPu je všechno v PC i na poštovním serveru, takže pokud připojím 5 PC k poštovnímu serveru přes IMAP, tak všude budu mít stejné složky a stejnou poštu včetně odeslaných emailů a konceptů.

http://napoveda.tiscali.cz/index.php?title=POP3
http://napoveda.tiscali.cz/index.php?title=IMAP
http://napoveda.tiscali.cz/index.php?title=SMTP

http://home.tiscali.cz/dedekj/registrace_tiscali.h tml
http://home.tiscali.cz/autoell.cz/Tiscali%20podpor a.htm


Edit 1: Tak podle http://napoveda.tiscali.cz/index.php?title=IMAP asi v stávající době IMAP u Tiscali nefunguje, takže je to všechno neaktuální ... :-(

Edit 2: Ale stejně bych ten imap.tiscali.cz raději vyzkoušel, že to nepodporují ještě nemusí znamenat, že to nefunguje. V opačném případě zůstat na Gmailu nebo překopírovat emaily podle tohoto postupu na jiný freemail, který IMAP podporuje, např. Seznam, Centrum a pod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny