Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak získat originální instalační ISO Windows XP ze zdroje od Microsoft?

Dobrý den, chci vás požádat o radu. Lze nějak získat on-line staženém originální instalační ISO z on-line zdroje od společnosti Microsoft?
Na starém PC mám licenční štítek s produktovým číslem. Jedná se o stařičký počítač, který chci přeinstalovat, protože na něm píšu při studiu v zahraničí obsáhlou diplomovou práci a už se dost zadýchává a zpomaluje. Zatím mi dostačoval, ale vypadá to že XP nejsou v nejlepší kondici a PC už má své odpracováno. Bude možné nějak přenést XP licenci na jiné starší PC nebo v rámci přeinstalování systému na stejné PC? Jsem sice pracující studentka, ale peněz nemám nazbyt. Mám k dispozici ještě jedno méně novější PC taky s XP. Co vše si musím ohlídat pro úspěšný převod licence na jiné PC a jak mám postupovat, když budu systém přeinstalovávat svépomocí? Z počítače se na internet nepřipojuji, tak snad žádné bezpečnostní hrozby nejsou aktuální. Veškerá data mám zálohována. Předem děkuji za váš čas, cenné rady a trpělivost.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny