Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze se mi připojit k internetu, nefunguje wi-fi, ani ethernet kabel.

Zdravím všechny,

vlastním herní notebook od MSI: GS70 2PE Stealth Pro (plus originální verzi Windows 8.1) a každého cca půl roku na něm dělám resetování do továrního nastavení, aby šlapal jako nový. Naposledy jsem ho hodil do továrního nastavení dva dny zpět a od té doby, když ho zapnu, tak se nedokážu připojit na internet s pomocí ethernet kabelu, ale ani s pomocí wi-fi připojení. Všechna ostatní zařízení v domě fungují bez problému.

Hledal jsem na různých fórech, kde píší, že je problém se síťovou kartou a že bych si na ní měl stáhnout ovladače, ale nikde jsem nenašel, co mám za síťovou kartu. Snažil sem se získat informace o své síťové kartě jak s pomocí příkazového řádku, tak i přes systémová nastavená a nikde nic. Další rady, co jsem našel byly takové, abych se podíval na svou základní desku, jenže v notebooku to jaksi nejde...

Nevíte někdo, co s tím? PS: Pokud mi někdo bude radit, zacházejte se mnou prosím jako s totálním nezkušeným volem, abych to co nejlépe pochopil, děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny