Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno HDD nad 2 (3) TB ve Windows 7

Ano, 2 PC najednou mít nebudu.
Tedy, já i manželka máme každý 2 PC, ale ten druhý/slabší (s XP) je jen jako záloha, pokud by se pokazil ten používaný. Připraven, odpojen od sítě i LAN.

SSD na hry nemíním obětovat. Nějaké rychlejší načítání hry či levelů mě zas tak neoslní, abych kvůli tomu vyvalil x tisíc. Právě hry jsou a budou největším žroutem diskového prostoru. Dovedu si klidně představit, že za dva roky budu na ně potřebovat třeba 6TB (vždyť dnes má kdejaká hra běžně 50GB). Jsem v tomhle maximalista - pokud mě nějaká hra zajímá, a je šance, že bych ji hrál, mám ji nainstalovanou :-)

W7 ve virtuálu (a v něm XP) jsem zcela nezavrhl. Budu to asi řešit, až to bude aktuální. Rozhodovat bude i to, jak budou ty všechny mé hry pod W10/11 fungovat, pokud vůbec. A hrát třeba relativně nové hry ve virtuálu, to asi nebude ono, pokud chci hrát na max a plynule.

W10 zatím ze svého hlediska a budoucnosti považuji jen jako nutné zlo; pokud časem některý výrobce software, který používám, bude vyžadovat W10, nic jiného mi nezbude, protože profesní soft updatovat a upgradovat prostě musím. Z hlediska DX12 her mě dnes nic netáhne. Exkluzivity mám na háku a kde je podpora i nižších DX, vystačím si.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny