Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno HDD nad 2 (3) TB ve Windows 7

HDD je brzda celeho PC, porad a ve vsem. Neni to nic nelogickeho, zatimco vsechno v PC jsou jen nejake elektricke signaly, ktere tecou velkou rychlosti, HDD je posledni komponenta (snad jeste vyjma obcas stale pouzivanych DVD), kde je nejaka mechanicka cast, ktera se toci nejakou trvale nizkou rychlosti, takze stejne jako kdyz zapinas pocitac, tak to z SSD je rychlejsi, tak kdyz zapinas hru, tak je to zase rychlejsi, protoze se ty textury tak jako tak nekdy do te 16GB pameti RAM musi nahrat a uzke hrdlo je vzdy HDD.

Ano da se provest optimalizace a pokusit se brzdu minimalizovat, ale do budoucna s rozvojem SSD se da i predpokladat, ze to vyvojari prestanou delat, protoze proc, kdyz na hry je SSD. Casem opravdu HDD zustane jen na zalohy, protoze je a asi i jeste dlouho bude spolehlivejsim datovym mediem.

Ja ti nevim, chapu pozadavky toho typu, ze proste jsou treba lidi co jednoduse na PC maji 15.000Kc a vic si dovolit nemohou, tak proste musi neco vynechat a obetuji treba tu rychlost diky SSD. Ale staveto tak, ze jako dokud nebude SSD stejne levne jsko HDD tak si ho proste nekoupim? (Dokud nebude vino stejne levne jako pivo, tak si ho proste nekoupim, ....)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny