Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Myš C-tech nereaguje na pohyb po zapnutí PC

Zdravím,
koupil jsem laserovou myš C-Tech Empusa - tuto: http://www.c-tech.cz/produkty/mysi/herni/2408-2872 4
Normálně mi funguje, ale když vypnu a zapnu počítač, tak nereaguje na pohyb (reaguje pouze pravé tlačítko) a musím ji vytáhnout a znovu strčit do počítače a pak opět funguje.

Když jsem ji chtěl reklamovat, tak byli neochotní a řekli mi, že ji teda mám pokaždé vystrčit a zastrčit, což mi přišlo dost drzý - mám ji dva dny. Poté poradili, abych zkusil aktualizovat ovladače u myši. (což jsem nikdy nedělal a oni možná taky ne, protože mi tvrdili, že to najdu v ovládacích panelech - přidat/odebrat program).
Aktuální ovladače mi řekli, ať hledám na webu výrobce, kde samozřejmě nejsou.

Ještě mi řekli, abych aktualizoval windows - což je problém, protože byť mám originální windows 7, tak mi aktualizace jednoduše nefunguje.
Zapnu windows update a "vyhledávání aktualizací" tam může být klidně týden a stejně se nerozjede. Stále mi to tam jezdí zleva doprava "vyhledávám aktualizace", ale nikdy je to nenajde a naposled to mám aktualizováno 29.12 2014.

Že by to bylo ovladačema mi smysl dává, jenže nevím, co teda? Ten windows update prostě nefunguje a ovladače k myší netuším, kde najít.

Mám to tam prostě jít reklamovat a být měsíc bez myši? Díky za rady.
Změna předmětu, původně: Myš C-tech
Změna kategorie, původně: Hardware (karel)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny