Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nová televize smart - jakou značku jaké prostředí, čemu se vyhnout

zvuk jasny, musi proste dobre vybirat.

prohlížení fotek
na pohyblivy obraz je v podstate vsechno v pohode, stejne je problem obvykle ve zdroji, DVB-T produkuje kostickovany 50i, videa jsou vetsinou na 25FPS, zdroju s 50p je opravdu hodne malo.

ale ty fotky to je neco jineho, za me teda takhle:

nejake HTPC, ja mam bezny PC postaveny na lezato v policce pod TV, konkretne i3-3220T (TDP 35W) s integrovanou grafikou a linuxem, stary 80GB ssd disk na OS a 2,5" 1TB WD Black na filmy, ale v podstate by tam mohlo byt i jedno vetsi SSD, nicmene i takto je to tiche. K tomu je 4GB RAM a na procesoru je teda pomalobezny vetracek a vzadu na skrini taky, ale dalo by se to poresit, aby to bylo jeste tissi, ale ja tam mam obecne ne uplne dokonale ticho, takze to neslysim ani takto. TV nesleduju, tak je to jednodusi, jinak bych koupil TV tuner k PC s dalkovym ovladanim.

Jako zobrazovadlo mam ted nejakou 42" obycejnou TV od Panasonicu, ale je to jen docasne reseni. Sen je tento 4K monitor:

https://www.czc.cz/philips-bdm4350uc-led-monitor-4 3/190651/produkt

Nicmene teda ja bych nejradeji za tu cenu monitor 50", ale stejne na to ani ted nemam penize, casem se uvidi, jestli se zlevni a prijde 50ka nebo vezmu tohle. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny