Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nová televize smart - jakou značku jaké prostředí, čemu se vyhnout

jj, mam jednu znamou, co mela za komancu kontakty v zapadnim nemecku a taky hrozna fanynka Sony, takze vsechno jen od nich. Pamatuju se, ze v dobe kdy uz byl vlastne konec videa uz davno po konci komunistu si koupila jeste posledni videorekorder od Sony a byla hrozne zklamana a rekl bych, ze tam nekde se lamal chleba.

Z posledni doby pak jmenujme obrovske problemy s vyrobou Vaio notebooku, ktere nakonec zabalili a prodali celou vyrobu, obrovske problemy s vyrobou telefonu Xperie potom co kompletne dokoncili prevzeti od Ericsonu a ty problemy mozna trvaji dodnes. A Sony nezazarila ani v LCD televizich. Sami nekde neochotne priznali, ze Sony dneska dela hlavne Playstation a videoherni prumysl.

Pamatuju se, ze byly dva pokusy o reboot u Xperii a v dobe druheho rebootu se mluvilo i o podstatne inovaci linky na televize, taky vlastne takovy reboot, nekdy cca. 5 let zpet. Pak uz jsem je ztratil ze zorneho pole i diky nejakym kontaktum na kamose co delal v jejich servise a postupne jsme ztratili kontakt. Takze mozna jsou dnes OK, ale uz zustanou asi navzdy mimo muj zajem.

Jednoduse tu TV co daval jako moznost sambilionk nehanim, vubec nevim, jen lajcky pochybuji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny