Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pár prkotin ohledně mého PC

1. u bezneho predozadniho proudeni vzduchu je zasadni nasledujici rozmisteni ventilatoru:
-predni nasavaci pomalobezny ofukujici disky a vhanejici vzduch do skrine
-vezovy chladic na procesoru u ktereho je ventilator numisten ze predu (vlastne stejne natoceny jako predni ventilator ve skrini) a vhani vzduch do procesoru
-ventilator umisteny za procesorema na skrini, ktery ohraty vzduch z procesoru vypousti ven ze skrine.

2. ventilator na boku skrine muze pomoci ofukovat grafickou kartu, ja to u jednoho PC zkusil a opravdu to o par stupinku na grafice pomohlo, nicmene musi ofukovat prostor pouze pod grafickou kartou a nesmi tak zasahovat do predozadniho proudeni okolo procesoru. Mam to vyresene tak, ze jsem horni cast diry ventilatoru, ktera presahovala zalepil, aby to slo jen pod grafiku.

Zalezi jaky mas ventilator, jaky ma konektor, jakou mas desku, kolik ventilatoru potrebujes regulovat, ale minimalne na ten bocni bych dal neco takovehoto:

https://www.czc.cz/zalman-fan-mate-2/34180/produkt

Proste manualni regulator, kterym snizis otazky ventilatoru tak, aby se jeste tocil, ale jen pomalu, jako pomoc grafice staci nafukovat minimum vzduchu a ventilator se muze tocit opravdu pomalu a neslysne. Zalezi na teplotach, ktere mas, vetsinou tam byt z boku vubec nemusi.


3. nevim co mas za sestavu, cim vyssi energeticka narocnost pocitace, tim vyssi pravdepodobnost, ze to ten Zalman neda a pokud chcipne, tak je jen nahoda, jestli neco vezme sebou nebo ne.

4. A jakou sestavu mas?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny