Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je rádce "místní vysírka"?

"Ono by stačilo reagovat trochu slušněji a bez povýšenýho tónu. Viz jeho oblíbený hlášky o redmondským systému a Poirotem oblíbený buňky. Hází to tu jak udici a čeká, až se někdo zeptá, co to je. Chování každýho jedince, zvláště pokud je ohvězdičkován, je dílkem skládačky zvané Poradna. Spoustu nově příchozích to snadno odradí a pokud už se zeptají, ještě snadněji se pak stane, že přestanou reagovat, když to na něj vybalí namachrovaná čtyřicetdvojka hned v první odpovědi."

Odpoved Prasaka ktera to myslim hezky vystihuje cele...

Urcite kazdy z nas neco nevi a uz se nekdy na neco ptal...a taky by vam asi nebylo prijemne kdyby vam dotycny hned rekl(i kdyz radoby zabalene a pro nej vtipne) ze jste debil co o tom nic nevi. Viz jeho prvni odpoved.

Nemuze proste napsat ahoj bla bla bla ale SSD bych ti jako zalohu nedoporucoval(proc ne)
Vy/radci po lidech chcete aby co nejpresneji napsali svuj dotaz...ale pak je "trollite" jednouduchou odpovedi aniz by jste jim rekl proc.

A to tady vidim casto...a jak pise prasak spousta jen tu jen "rybaru" co vazne ceka na nejakyho chudaka co se blbe zepta aby hned mohli pridat svou "trapny" komentar...

Takovy komenty at pisou ostatni ale tak radce/mod by prave mel byt jiny a usmernovat to a ne aby jeste prileval olej do ohne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny