Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je rádce "místní vysírka"?

Ano, souhlas, Prasak to prehnal, ikdyz na druhou stranu bych rekl, ze ms se z toho urcite "neposere". :-)

---

Ano, obcas se stane, ze nektery radce sjede nekoho nevinneho, ale kdyz mate 50 vlaken, kdy se tazatele chovaji jako totalni idioti, tak se pak proste stane, ze to odnese nekdo opravdu neznaly, ktery sem prisel poprve a odradi ho to. Stavat by se to nemelo, ale asi se tomu neda zabranit.

Reknu nasledujici:

- vadi mi tazatele, kteri berou radu jako samozrejmost a povinnost radcu poradit. Uznavam, ze dnes ma k internetu pristup siroka verejnost a vubec nechapou a neznaji etiku, ktera se na webu za leta spontane vytvorila, treba kdyz mi nekdo vyka :-). Nezlobim se proto, ale zaklad jako, ze kdyz chci radu, tak musim vznest dotaz tak, aby byl chapatelny, to se proste musi vyzadovat od kazdeho, jinak tu z toho bude za chvili zpovednice. (Mozna to nesouvisi, ale poradna Zivot se mi zda, ze situaci nepomohla.)

- jsem alergickej na Rce, kterej se vzdy objevi ve vlakne, kde probiha kritika radcu, ale pritom sam jinak temer na dotazy neodpovida. Chapu, ze se kdysi nepohodl s adminama, ale tohle divadlo co tu dela, je fakt na hlavu.

- kdyz nekdo leze na net do neplacene verejne pristupne poradny, nemuze zacit brecet pri prvnim poslanim nekam. Za prve kazdy ma jine komunikacni schopnosti a kazdemu nemusi sedet ty toho druheho jako me treba nesedi Rce, ale pro me za me, kdyz ho to bavi. A za druhe lidi od pocitacu si nikdy nebrali servitky, podivejte se treba na Linuse Torvaldse a myslim, ze kazdej tady by chtel bejt aspon tak z poloviny chytrej jako on. Takze holt obcas ms nekoho sprdne, ale neni pravda, ze by tu nemel rady k veci. Pokud se tech par radcu tady odradi sem chodit, tak lip urcite nebude.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny