Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je rádce "místní vysírka"?

K bodu 1. by tedy bylo privetivejsi téma co pripominku opravit/vymazat, jak reagovat stylem : Toho si nevšímej, to je místní vysírka a mastič ega, nejde jen o rozdeleni funkci ale také o jejich kvalitu vykonani.
Hodne lidi sem chodi ve volném case opravdu za ucelem nekomu pomoct, nebo se rozdelit o své vedomosti, ale né vsichni, myslim ze nejaké tyto vlakna nemeni absolutne nic, za tech par let co sem chodim jsem takovych vlaken videl dobrych 10, zadna zmena, ono to bude vzdy je o lidech a jejich vystupovani jak o nejakych pravidlech, které zde neplati prokazdého..
K bodu 2, vedomostni radce zacina nekde u zlatého, pod zlatého a jiz to tu bylo nekolikrat zmineno, je spise za dobu stravenou na poradne, nebo za ochotu (vyznam stribrného jsem jeste nepochopil).
* Jinak zcela nerozumim navazeni do 42, alespon jako jedina osoba zde honi 'pseudo' tazatele (takovy mistni detektiv), IP adresy a jde mu to !!! Kdyby byl 42 [MOD], tak by tu bylo hned cisto :-D
Kdybych mel mluvit jen zasebe, nevim jiz kolikrat me 42 upozornil na 'pozor na tazatele xxx', "uz vystupoval tam a tam je to trotl", "uz zakladal vlakno tam nebo tam", "chodi si sem jen strilet z lidi" etc, coz usetri jak cas tak zbytecné tukani do klavesy pro nic zanic..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny