Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hladam spolahlivy mobil, prosim radu

A zda sa, ze MS o chvilu cely WP posle k vode
• Dokud bude Windows 10, bude Windows 10 mobil (neplest si s Lumia, kde dle prvniho spatne prelozeného clanku, zacali clanky o tom, ze konci cely eco-system WP).
Windows 10 Mobile, dostava stejné BUILD jako Desktop, kde za posledni 4 mesice WP prodelal tak vyznamné zmeny na které uzivatele (vetsina z nich jiz na Android, neni divu) cekaly snad 2 roky (Lumia 950 se dokonce znovu obevila na WINDOWS STORE).
MS kvuli novému prichazejicimu WP (zatim znamy jako Surface Phone), prakticky nikomu nedal licenci, i presto, ze nekolik CINSKYCH znacek o WP zajem melo, MS uvedl, ze nechce aby byl prodavan jako ANDROID a platformu 100 druhu telefonu made china (zdroj Microsoft Event) chce drzet hlavne podsebou a po prichodu WP x86 (coz je jak predesly Windows RT)chce prodat hlavne svuj produkt.

• Cena vykon, kde MImia 950/950XL nabizi 2K OLED displej (2560 x 1440 ), '*VODNI CHLAZENI(vaper)' procesoru, 3GB DDR4 (neplest si s 3Gb u Android, WP je jiz reeaktivni s 1Gb RAM), LTE/4G CAT6, USB-C, WIFI 5GHz, 20MX s podporou 4K a Video az 120FPS, fotoaparat podepsany ZEISS, sam jeden vlastnim nevim kde bych nekde omezen, vykonu ma Lumia 950/XL na WP opravdu hodne, proto jde pouzit i jako Mini PC, pouhym zapojenim do PC nebo TV pres (continum), odemykani DUHOVKOU (s half/nocnim videnim kde odemces zornickou i v absolutni tme, z uhlu), vylepsené Windows HALLO etc etc.
U predcoziho Samsung (NOTE) nebyl den, kdy jsem ho nemusel retartovat, opravdu rychly vse je prakticky ozamzite, vse potrebné SW prvky (hlavne podepsané MS) jsou jiz integrované, WEB prohlizec dokonce umi cist i eBUB i jiné formaty, moznost instalace na SD, posledni BUILD CREATOR prinesl tak podstané zmeny, kde hodne lidi vaha :" Vratit se k WP nebo ?"
Odpoved je docela jednoducha, WP koncit nebude (uvedeno Microsoftem), zde problém neni, staci se podivat na Store, jsou tam aplikace co potrebujes? Nejsou 'Nekupuj' WP, prevazne pouzivas prohlizec, video hudba ? 'KUPUJ', chces menit tekefon az za 5 let ? 'Nekupuj', chces telefon menit za 2 roky ? 'Kupuj', s WP je to zkratka tesi na pohled a rozhodnuti a v 'urcitém' pripade, nemusi jit o spatnou koupy.

• Za cenu Lumie (nasel jsem za neco malo pres 7 000Kc) 950/950 tezko najde konkurenci, aplikace vychazi paralelne s Windows 10 desktop, tak jako jeji aplikace né jen UWP, ale koupit ji, vyzaduje opravdu rozhodnuti.
Osobne se k Android nedookazu vratit, uz vyber, mi pripadne ze vsechny vypadaji bud jak Smasung, nebo jak Iphone, s WP jsem velmi spokojen a nema vyloze nic, co by mu chybelo, nebo s nim neslo delat, navic pro vlastniky Windows 10 'Desktop' nabizi spousta dalsi sluzeb, jako prijimani SMS na PC, vzdalena plocha, pouziti telefonu jako mys etc (bez potreby instalace, vse je jiz integrované, coz ma u WP rad), ono je toho vic.
V jistém smeru, je to dobra koupe, jetli jsi zavysli na aplikacich a stahujes jich opravdu hodne, Windows phone prozatim radeji preskoc (i kdyz tech 700 000 na WP neni zrovna malo a v mnoha pripadech postaci), jestli WP tak jedine ty vykonejsi s 3Gb RAM pro opravdou explotaci toho zbyvajiciho potencionalu kde pozadavek stabilny, rychly, nekazivy a spolahlivy mobil, ktory sa neseka. Toto je najdolezitejsi bod. by Lumia 950/XL splnovala (navic k nim MS casto dava zdarma i Conntinum)...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny