Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak stahovat videa zˆ Prima Play

YTD na Prima Play už dost dlouho nejde: http://www.pepak.net/download/youtube-downloader-p odpora/.


Prima nefunguje. Co s tím?

Nic. V Primě sedí někdo, kdo sleduje vývoj YTD a vždy upraví streaming tak, aby nešel stáhnout. Je to samozřejmě nesmysl, protože kdo to stáhnout chce, ten to dokáže, a v dlouhém období to zvládne i YTD, protože mě to přiměje napsat distribuovaný dekodér pro příslušný streaming, ale teď na to nemám čas. Nicméně, všechno co potřebujeme pro zprovoznění je k dispozici, stačí, když si někdo nastuduje způsob stahování videí a můj skriptovací jazyk a Prima se může zprovoznit.

avatarpepak
6. 7. 2016 (10:25)
Kryštof: iPrima: Protože v době, kdy jsem na to měl čas, někdo z Primy aktivně sledoval vývoj YTD a vždy po úpravě YTD udělal takové změny v přehrávači Primy, aby to přestalo fungovat. Po čase mě přestalo bavit s tím zápasit a napsal jsem skriptovací jazyk, aby mi s tím mohl někdo pomoci. Zatím se nikdo takový nenašel.

avatarpepak
5. 11. 2012 (19:07)
Důležité upozornění: iPrima.cz je opět nefunkční. Šlo to rychle, nyní je zřejmý důvod – někdo z Liveboxu si konečně všimnul existence YTD a vždy po vydání verze stránku upraví, aby už nešla použít. To není tak těžké. Momentálně nemám čas s tím něco dělat, takže iPrima nyní dočasně nepůjde. Ve finále to ovšem znamená, že budu muset YTD upravit tak, aby si informace o serverech stahoval z internetu, místo aby je měl pevně zabudované v sobě jako dosud. Pak nebude problém definice upravit tak často, jak jen si bude neznámý vtipálek z Liveboxu přát, případně to celé outsourcovat někam veřejně, abych ty úpravy nemusel dělat jen já sám. Stejně jsem to už nějakou dobu měl v plánu, tak teď aspoň budu mít jasný důvod se do toho pustit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny