Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Linux a strih videa

Sorry, ale Fedora uz je definitivne pryc. Mel jsem Fedoru 23 a jak jsem psal, numlock nesel, Gnome padalo, neco uz fungovalo na komponentach Waylandu, neco ne, proste to byla takova splacanina, ze jsem toho mel po krk.
Ruzne jsem to resil po forech, dost jsem chodil na cesky neofiko forum Fedory (asi budes znat, nejak se tam rafli nebo co a menili web na jinou domenu). Jenze tahli to tam ve dvou trech lidech, takze zdaleka vsechno neslo doresit a tak jsem se jednou rozhodl pro odchod od Fedory pryc.
Dost me lakaly dosud nepoznane rolling update a vybral jsem si Manjaro, nevim jestli to byla blba volba distra a mel jsem jit rovnou na Arch nebo jestli proste rolling update dlouhodobe nefungujou jak by jeden cekal, ale furt neco rozbity a je to asi 14 dni, co se to po updatu jeblo cely a byla to posledni kapka.

Takze ted jsem cerstve na Mintu, kterej je na tom co se tyka ceske komunity asi podobne jako Fedora, forum tahnou v par lidech, ale zase treba Manjaro byla komunita vylozene jen v ENG. Zatim jsem pomerne rozhorcenej z nefungovani Cinnamonu, ale druhe mintovske prostredi MATE teda zatim OK. Ale jak rikam, je to cerstvy, na Manjaru jsem byl zpocatku taky nadsenej.

---

Jinak teda abych to ukoncil, za me jasnej vitez Ubuntu, ale jedu na nem v praci, proto na domaci samohrajce ty experimenty s necim jinym. Vsechno beha OK, Unity super, ceska komunita na pomery linuxu velka, snad abych aspon jednu vec zkritizoval. Prej Mark Shuttleworth trva na zaviracim krizku aplikaci vlevo po vzoru Macu a aby se odlisil od Windows, takze to v Unity proste prendat doprava nejde, driv to slo, ale udelali to naschval na tvrdo, takze to dost lidi nastvalo, me teda taky, ale fakt jedinna blba vec.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny