Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC na skladani hudby, programovani a sachy

MS nevedia programovat a spravne oparsovat
• Oni vedi, ale MS chce hlavne protlacit Windows 10 ( a aplikce UWP), kde jde spis o umysl jak nedovednosts, coz se da i pochopit a snad je to i lepsi, kde se panové z Redmondu muzou soustredit jen jeden operacni systém, ocividne jich vice zaraz nestihaji /*Support, zabezpeceni etc..
* Hodne oprav pro MS produkty, jako Edge, Explorer vyjde i zitrejsim Patch Tuesday

• Ono tento rok bude hodne prevratny u Microsoftu, kde vyjde hodne novych produktu, treba uvedeny Windows CLOUD, Surface Phone, novy Surfce Book/ARM, XBOX Scorpio, vse bude na Windows 10, na ostatni OS (az Entreprise/Server) uz nema MS cas (penize ?) kde chcou vse soustredit na 'Jeden' celkovy eco systém Windows 10.
* MS se jiz i pomalu vyjadruje i WPhone, kde hlavni predstavitel Joe Belfiore uvedl ze nastanou vyrazné zmeny v komunikace MS a uzivatel, kde priznali, ze na WP posledni roky trochu zapominali, ale slibuji zmeny.
Co se tyka slibu a vylozene WPhone, zmeny uz se deji, WP dostal za posledni 1mesic 2 nové Build (WPhone ma dotava a ma dostavat ty samé BUILD jako verze DESKTOP), kde e z WP stava opravdu uz spise uz Mini PC a jde uz citit jakym smerem se bude sunout dal

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny