Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím, poradí někdo, zda je problém v antiviru ESET nebo v Internet Exploreru, když při zapnutém mo

Som sice bronzovy partnert Esetu, ale ESS je...nemozem ani napisat co (brtnik to vystihol uplne presne). Btw tento produkt "etstujem" uz od jeho beta verzie a od zaciatku je to hroza.
Tak inak, ESS som nepredal doteraz ani jeden ks a viem preco. Pedavam len samotny NOD, na rozdiel od ESS nesposobuje takmer ziadne problemy a jeho uzitocnost je nespochybnitelna.
Ten modul si vypni a viac to neries.
Ziaden modul totizto nepotrebujes, pretoze:
- spojenie s bankou je vzdy sifrovane, ak by niekto spravil MITM utok tak samotny prehliadac ta upozorni na nezrovnalost, na to naozaj nepotrebujes ziadnus ecurity ficuru.
- prihlasenie, ci platby v banke maju vzdy dovjzlozkovu autorizaciu, cize okrem mena a hesla, ktore teoreticky od teba niekto moze dostat by musel mat utocnik pod kontrolou aj tvoju GRID kartu, ci mobilny telefon a tu uz je pravdepodobnost takejto situacie bliziaca sa k 0.
- ak si si napriek tomu neni ist tak komercne poistovne zacinaju ponukat produkty ako je poistenie platby cez internet, respektive poistenie internet bankingu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny