Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím, poradí někdo, zda je problém v antiviru ESET nebo v Internet Exploreru, když při zapnutém mo

Lední "madojed", zase nezatracujme úplne antiviry. Je vhodné ich použiť, ale výhradne forenze, sporadicky, jednorazovo z externého média pri uspatom OS na disku, lebo jedine tak sa dá reálne odhaliť a odstrániť škodná. Preto napríklad: Eset SysRescue live cd ISO je dobrá voľba. Prefrčať ním dáta a spraviť image oddielov.

Osobne dávam prednosť: Dr.Web live cd/usb, majú náskok, dôkladnejšiu databázu, rozpitvajú dáta do puntíku dokonca aj kľúče Registrov. Síce majú spomalenejší algoritmus oproti SysRescue Eset, ale rusi sa na rozdiel od Esetu neplašia až tak nad neškodnými aktivátormi, crackmi, pathmi do ktorých je ich veľké trt.

Ako prví disponovali v rusáci v Dr.Web live cd/usb roky s utilitkou Midnight Commander (MC), Eseťáci iba zase niečo okukali a integrovali tiež MC toť nedávno, myslím minulý rok.

Tiež Dr.Web live cd/usb ako bonus obsahuje prehliadač Registrov v gr. prostredí podobne, ako regedit.exe Windows, do ktorého kľúčov je možné mazaním zasahovať pri uspatom OS, dokonca aj v prípade multiboot viacero OS Windows na mašine. Zobrazí po nabútovaní mašiny Registre prehľadne, a to všetkých systémov pod sebou.

No a neber to free za "tý peňáze, ako sadara".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny