Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP Elite 8200 CMT

ano byl puštěný celou dobu a je naprosto v pořádku nebyla žádná chyba. Bohužel frekvence s tima já nepohnu jelikož bios nic o OC neobsahuje ani ručně. není na to HP set stavěný kdyby to třeba bylo uzamčeno pohopím práva supervisora u kterých jsem se také setkal u HP ale jinak tato možnost nikde není. BIOS občas jak jsem psal normálně RAM přihlásí dostanu se do windows mohu pustit jakýkoliv bench at na RAM zaplnění celkové RAM stress testy CPU nechat to běžet klidně 12h naprost vše v pořádku. A jediné co mě dává do hlavy jestli prostě deska už neodchází, ale proč tedy pak ten windows funguje bez problému i práce veškerá sním klidně po dobu 4 dnů když to nechám zapnuté?:/

Zdroj napadlo mě to ale nevím jak ho přesně otestovat, jelikož v sobotu budu mít k dispozici ůplně novou desku Sandy + ůplně nový zdroj abych vymezil možnost těchto věcí.

Nicméně pokládá se otázka nemůže být ( souvislost s řadičem pro RAM) ? jelikož testy procesoru jsou v pořádku a teploty naprosto krásné v podstatě 45 stupnu je max.

Strašně mi to vrtá hlavou:/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny