Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký typ myši je nejlepší?

Samozrejme, pokud budes jezdit po stole a jeste je leskly, tak urcite laserovou, protoze si na nekvalitnim povrchu poradi lepe. Bluetrack bych ti nedoporucoval, neznamena to, ze nemuze byt kvalitni snimac a nemuze to byt dobra mys, ale neni to ani lepsi pro ruzne povrchy nez laserova ani na presnost nez klasicka opticka. Pritom vyber Bluetrack je maly, takze pokud ti nahodou nejaka vylozene nesedne, tak zamerovat se na ne vyhradne je nesmysl.
S tou laserovou a s tím, co jste napsal, plně souhlasím. Laserová by mi padla jako vyšitá. Vy jste napsal několik typů myší, popravdě do neznámých nebo značek méně častých se moc hrnout nechci, ale pokud poradíte a doporučíte vyslověne nějakou značku, která není na trhu moc ověřena či častá, a bude dobrá, nechám si poradit.
Myslel jsem spíše známé značky typu Logitech, Genius, Gigabyte, Philips ... a prostě takové, co vyrábí kvalitní věci a veškerou elektroniku. Samsung a Panasonic myši bohužel nejsou :D
Díky za radu - jakou tedy laserovou max. do 1.500,-Kč a to fakt max? Stačí nějaká středně dobrá, myslím si že do 1000,-Kč by i mohla být nějaká laserová lepší s vyšším DPI, ale nevím jakou?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny