Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký typ myši je nejlepší?

Dobrý den,
Potřeboval bych poradit s výběrem myši.

Prvně bych se zeptal, který typ myši je lepší a proč, zda drátová či bezdrátová? U Drátové vidím nevýhodu, že zavazí kabel a je tedy nepraktická. Zatímco u bezdrátové se musí hodně často měnit baterie a občas se nemusí synchronizovat s USB , který je dálkově připojen k PC.

Dále bych si chtěl vybrat asi laserové snímání, než jen běžné LED, které mi nepřijde kvalitní. Navíc mám podložku na pracovní stůl nyní novou, která nemá žádný barevný podklad, spíše je průhledná a moje myš to neumí snímat, tak doufám, že laserová myš už dokáže snímat i na průhledných a lesklých površích?
Chtěl bych se tedy zeptat, zda je lasorová myš opravdu dobrá? Pak jsem slyšel, že existuje i nějaký typ s modrým LED světlem, BlueTrack.

Myš bych chtěl cca kolem 700,-Kč Maximálně, zase nejsem nějaký profi uživatel, který by potřeboval profi myš na nějaké složité hry či podobně. Jsem denní uživatel, takže náročný, ale nepotřebuji žádnou vymoženost za 2 tisíce a nějakou herní myš, mi přijde zbytečně. Stačí prostě klasická nějaká lepší kolem 700,-Kč cenově bohatě stačí, která má případně kvalitní laserové snímání (co nejvíce dpi) a případně ta BlueTrack? Další, co je hlavní, aby dokázala snímat průhlednou podložku bez barvy, takže myš, co dokáže snímat podložku bez barvy, průhledné a lesklé povrchy.

Díky moc
Díval jsem se na tyto typy, cenově a celkově dle toho nějak odpovídají, ale nevím:
Gigabyte Aire M60
Gigabyte GM-M6880X
HP Touch to Pair Mouse H6E52AA
Změna kategorie, původně: Hardware (karel)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny