Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LTE modem/router s dobrým poměrem výkon/cena

Po x-letech používaní ADSL/VDSL jsem O2 kvůli nekvalitnímu servisnímu postupu a příliš vysoké ceně vypověděl smlouvu a hledám náhradní řešení. Jelikož mám volnou datovou kartu od O2 se sdíleným 5 GB Internetem a vysoký objem dat na daném místě asi nebude potřeba, jako nejvhodnější řešení se mi jeví LTE modem/router s danou kartou a připojenou síti (PC, 2x LAN tiskárna, IP kamera). V současné době plánuji nouzový provoz PC nebo i celé sítě přes nějaký USB WiFi (PC) nebo repeater (TP Link TL-WA850RE)s R45 výstupem připojeným do WAN vstupu stávajícího routeru (Huawei HG622u)a sdílení Internetu z mobilu (O2)/tabletu (VF), ale toto neřeší nonstop kontrolu prostoru přes IP kameru.

Hledám proto nějaký LTE modem/router s dobrým poměrem výkon/cena, který by kromě podpory LTE měl i 4 LAN výstupy. Mohou být i kombinace LTE modemu/routeru s 1 nebo 2 výstupy a switche, ale preferuji minimálně 2 LAN výstupy, aby IP kamera mohla běžet nezávisle na switchi, který bych mohl při odchodu vypínat.

Mám k dispozici Huawei HG622u, Fritz!Box for Wlan 7170, Asus WL500gP (Premium), Asus AM200G, takže pokud by některý z nich šel na tohle upravit, třeba alternativním FW, tak to klidně vyzkouším, popřípadě aspoň z některého z nich udělat přijímací AP s LAN výstupy namísto varianty repeater + router.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny