Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 7 nebo 10 - co je lepší?

Já chtěl řešit to tvé "w10 preferují děti" stejně jako awawaaw.
No ale pokud tu chceš jen tak blábolit, tak pro mě za mě, jdem teda blábolit.
Já nevyřvávám jen microsoft a windows 10, vyřvávám i debian, toho sis už mohl všimnout, když mě znáš tak dokonale. A smyslem mého života je vydolovat z tebe další příspěvek na můj příspěvek.
S šachama jsem nezačal já, já jen reagoval na to, že někdo řeší šachy, analýzu se stockfish a přitom má na rychlovkách na lichess elo kolem 1300... To mi připadá jako kdyby slepej se začal zajímat o malování na akademické úrovni.
A duševní mrzák? No jestli se ti to označení líbí, tak si ho klidně používej. Jestli je to myšleno na osobnostní stránku věci, tak je to pravda, opravdu mám poruchu osobnosti, mimojiné, jak sám vidíš, projevuje se celkem neškodně, například tak, že jsem pasivně agresivní, ale tato pasivní agresivita je řízena inteligentně, takže se snaží být v určitých mezích. Občas se ale stává, že lidé začnou vidět jen tyto projevy a začnou si mě vykreslovat jako největšího gaunera a egocentrika světa :-D A přitom se považuju skoro za čistokrevného altruistu (ne, opravdu adblock nepřestanu používat) :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny