Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Automatická konverze měny z CZ na EUR na webu. Musí to dělat programátor?

Ja nejsem profik z oboru, takze ti ceny nereknu, ale tech moznosti mas tolik, ze ti to tu asi nepovi nikdo. Musis si nechat udelat ruzne nabidky a umet vybrat, co ti bude vyhovovat.

Ano, redakcni system vytvori nejaky sablonovity charakter, ale ma to obvykle vyhodu, ze se v tom uzivatele webu vyznaji. Kdyz budes moc experimentovat a vytvaret uplne vlastni, muze se stat, ze to bude kontraproduktivni a lidi to vzdaji driv nez najdou to, co jim tam chces nabizet.

Ptom je to u redakcniho systemu o tom, jaky vyberes a jestli si nechas udelat vlastni sablonu, ktera muze vzhled zajimave zmenit nebo budes pouzivat defaultni sablonu, coz je pak zase naprosto neoriginalni.

U redakcniho systemu mas ale vzhledem k programovani tu vyhodu, ze obvykle se tim nekdo zivi a vytvari moduly, ktere potom jen nainstalujes a pouzivas, vetsinou to vyjde levneji nez si nachat delat originalni progamovani webu jen pro tebe.

Takze na redakcni system ti muze stacit clovek se znalosti torby webu, na reseni na miru samozrejme potrebujes programatora nutne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny