Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poradí někdo proč přestala fungovat webkamera na notebooku?

Tak jsem provedl obnovení systému (jak mi radil Lukas1982) a pak při spuštění aplikace "Kamera" webkamera fungovala a bylo možno pořizovat jak foto, tak i video a ukládaly se.
Ve Skype však stále webkamera nefungovala. Ale při jednom spuštění Skype a pokusu zapnout kameru se mi objevila najednou hláška mého instalovaného antiviru ESET Smart Security : "Přístup ke kameře je zablokován" a ještě další "plky".
A tak jsem "vlítnul" do nastavení zabezpečení v ESETu a zjistil jsem, že je přístup ke kameře, v odstavci "ochrana webkamery", zablokován tady. Po zrušení této "ochrany???" - blokování, pak už při spuštění Skype se webkamera opět spouští a i ve Skype už "maká" jako dřív.
Proč k tomu přenastavení došlo nevím, s nastavováním antiviru jsem absolutně nic nedělal! Muselo se to nějakým záhadným způsobem přenastavit samo. Jo, holt jsou věci mezi nebem a zemí ...:-(
Takže toto uvádím pro případ, že by měl někdo podobný problém. A že ten problém už tu někdo měl, jsem dodatečně také zjistil.
Nebylo to tedy systémem, ale nastavením v antiviru!!!
A Lukasi1982, Tobě ještě jednou děkuju za reakce.:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny