Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje mikrofon integrované zvukové karty

Mikrofon sa neda videt. Videl by ho aj keby tam vobec nebol. Ked klepes po tej dierke mikrofonu resp po mikrofone prstom tak tam musi naskakovat na tom stlpci vedla mikrofonu zelene palicky. Naskakuju?

Ak nenaskakuju tak bud a)interny mic je vadny, alebo b) mas blbe ovladace (neviem co presne si tam instalil, chipset a audio presne pre ten model notebooku a pre Win10? Daj link a jaky presne model notebooku mas alebo co). Win10 si sam preplacava ovladace nejakymi svojimi nefunkcnymi, bud nepouuzivaj Win10, alebo si over ze tam su presne tie ktore si instalil (verzia atd). Alebo v spravci zariadnei vypni update ovladaca a preinstaluj ho.
Alebo este je moznost c) je vadny jack (detekcny pin) a nieco furt detekuje co tam vobec neni. Ked pripajas externy mikrofon tak ti vyskoci okno s otazkou "co ste pripojili"? Ak ne, tak je zle nieco s jackom alebo v ovladaci je to blbo.
Skusit mozes aj jack rozdvojku. Ale normalne ma vyskocit otazka ak to neni vadne a ak je spravny ovladac. V ovladaci saa to da aj nastavit ze co tam je strcene.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny