Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Youtube a zivnostnak

http://www.jakpodnikat.cz/reklama-na-internetu-ads ense.php

Těžko říci, jestli je to všechno pravda.

Nejjednodušší je zajít na živnostenský úřad/finanční úřad a prostě se zeptat. Klidně poslat někoho jiného, když má člověk strach, že by na sebe upozornil.
Zajímavé je to, že každý úředník Vám řekne jiné informace. A kdyby jste chtěl po něm tu informaci písemně, zrovna od úředníka od kterého Vám informace vyhovuje, aby jste měli něco v ruce pro případné potíže s úřady, tak Vám to písemně samozřejmě nedá.


Takže se člověk jenom tak plácá v tom, co je asi pravda, protože ani kompetentní vlastně neví jak to je. Ono nikdo není neomylný, takže když jdete něco vyřídit, tak se můžete setkat s tím, že budete muset úřednici upozornit, že dělá něco blbě. Mně například přesvědčovala, že musím mít živnost vázanou a já tvrdil, že mi stačí volná (měl jsem zrovna tuto problematiku nastudovanou). Dohadovali jsme se, tak zavolala kolegyně a jak daly hlavy dohromady, tak opravdu mi najednou stačila živnost volná. Kdybych si to nenastudoval, tak prostě dodnes živnost nemám. A jakmile si člověk myslí, že už ví jak to je, tak je vydaná novela zákona a může začít studovat od začátku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny