Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rada na antivir

Tak chránit se můžeš různými způsoby. Třeba si celý vlést do kondomu. Nebo do kondomu můžeš narvat pc nebo notebook.
No asi se na ochranu před postříkáním neptáš.
Nejspíš se tedy ptáš na zajištění bezpečnosti pc nebo notebooku teda hlavně z pohledu zajištění bezpečnosti důležitých uživatelských dat a to v případě domácího uživatele.
V případě nějakého normálního uživatele, schopného myšlenkovitého jednání, je bezpečnost zajištěna bez antiviru a takový uživatel rozhodně antivir nepotřebuje a nepoužívá jej (ani defendera). Takový uživatel je chráněn prakticky dokonale a to pouze na základě svého chování (aktualizace, bezpečný warez, co nespouštět atd.) na pc a notebooku (a nemusí tedy používat antivir a klidně může bezpečně používat v určitých případech i admin účet na běžnou činnost (hlavním rozhodovacím činitelem v tomto případě je jestli je pouze jeden uživatel na zařízení)).
Podle tvého dotazu tipuju, že do té skupiny nepatříš. Patříš do skupiny hloupých uživatelů a v tom domácím případě je prakticky nemožné takovým hloupým domácím uživatelům zajistit bezpečnost na pc nebo notebooku. V případě antiviru je prakticky jedno, jaký antivir použiješ, protože ten na zajištěné dokonalé bezpečnosti má nulový vliv. Pokud bych měl napsat, jak u takového hloupého domácího uživatele teoreticky zajistit to, aby se u něj zajistila bezpečnost co možná nejblíže dokonalé bezpečnosti, tak to by ten hloupý domácí uživatel musel mít:
1. Windows 10 a to v edici enterprise (což jaksi u domácího uživatele je problém, protože hloupý domácí uživatel těžko bude studovat vš nebo bude pracovat na pozici ve firmě, která mu tuto edici zajistí, když je hloupý)
2. Bude mít svého chytrého administrátora (jako člověka)
3. Chytrý administrátor se bude snažit hloupému domácímu uživateli zajistit bezpečnost co možná nejblíže dokonalé bezpečnosti a to hromadou nastavení a činností, malá ukázka oč asi zhruba jde: https://www.youtube.com/watch?v=6V3zm86DMEE

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny