Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem koupě nb

Dell, Lenovo, Asus, MSI.

Zhruba tak jeste pouzitelne znacky na notasy.

Co se tyka obchodu, tak je to v podstate jedno, stejne reklamujes u vyrobce, tady bych dal pozor snad u Lenova, ale zbytek je to jedno. Asi nejlepsi zajit do normalniho obchodu na pocitace typu Alza, CZC, Mironet, asi i ten Datart, pokud se tam najde nejakej rozumnej notas.

Cena je odvisla od narocnosti, chces rychle nacitani s SSD, priplatis si, potrebujes vykonejsi procesor, priplatis si. Nezapomen, ze procaky v notasech jsou spis tragicke, je to tak na kancl a net , pokud se budeme bavit o klasickych Uckach v cene nekde okolo 15K. Kvalitni procesory jsou HQ, ale ty uz jsou spis od 20K vejs.

---

Jestli cena do 15K, tak vyrad Dell a myslim, ze ani MSI nema v nabidce nic. Takze ti zbyde Asus a Lenovo.

Cenu ale zbytecne nehrot. Kamaradce davam obcas ke zkouknuti nejaka videa a take jsem ji radil koupi notasu, chtela neco hodne levneho, tak jsem poradil neco za 13K, jenze ona si v Alze vybrala udajne skvely notas za 9K, bomba to byla jen do chvile nez zjistila, ze to HEVC fullHD neprehraje tak, aby to netrhalo nebo se nezpozdoval zvuk. Ted ty videa musi nejprve konvertovat na desktopu do H264, ktere to jeste s vypetim vsech sil da.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny