Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Probouzení PC s úsporného režimu

Nevím, jestli hledám blbě, ale nemůžu to nikde najít. Mám problémy s probuzením PC po jeho uvedení do úsporného režimu! Našel jsem,pár případů, ale ani jeden nevyřešil můj případ. Trvá to asi půl roku a vysledoval jsem, že ten problém je, když se snažím PC "probudit" po delší době "uspání" (třeba po 1 hod,). Při kratší nečinnosti (uspání a následném probuzení) se probudí normálně.

Prostě PC dám do "úsporného režimu". Pokud tak do 1 hod. kliknu na klávesnici PC se probudí. Po delší době, se ale po kliku na klávesnici (nebo stlačení HW tlačítka), sice rozjede HDD, ale ani do 5 min. se nic neděje (na monitoru se ani nezmění barva LED z oranžové na modrou). Musím restarovat PC!

Je na to nějaká rada, nebo raději přeinstalovat Windows? Snad rok jsem vědomě do PC nic neinstaloval. Používám ho jen na kancelářskou práci a na internet!

děkuji

Předmět Autor Datum
O jaky systém se jedna.
titanic1912 11.03.2017 21:57
titanic1912
Omlouvám se Win XP
lupkovic 11.03.2017 22:02
lupkovic
špatná (spíš žádná) instalace ovladačů.
lední brtník 11.03.2017 22:09
lední brtník
Pošli jak to máš nastaveni v pc ten spánek.
titanic1912 11.03.2017 22:17
titanic1912
Omlouvám se, jsem spíše uživatel PC, tak nějak Vám nerozumím co mám poslat. Jinak jsem v nastavení W…
lupkovic 11.03.2017 22:27
lupkovic
Z jakého důvodu urážíte amatéry? Jinak "Titanic" zajisté dobře poradí! HW sestava nikde, os prastarý…
ms 11.03.2017 22:42
ms
Nejsem si vědom, že bych urážel amatery (když mezi ně patřím i já a opravdu ta pasáž za kterou mě pr… poslední
lupkovic 11.03.2017 23:06
lupkovic

Omlouvám se, jsem spíše uživatel PC, tak nějak Vám nerozumím co mám poslat. Jinak jsem v nastavení Win nic neměnil. Ale co se PC týče úplný amater nejsem, ale prosím pokud by jste byl trochu konkrétnější (jedná se Vám o scren položky "možnosti napájení" Tam už mi taky něco radili, ale nepomohlo to).

Z jakého důvodu urážíte amatéry? Jinak "Titanic" zajisté dobře poradí! HW sestava nikde, os prastarý a kdovíjak blbě nainstalovaný, o "typu" úsporného režimu také nic, zda jste se blbě nehrabal v BIOSu tajné základní desky, to také nic. Minule tomu bylo zase jinak. Takže doopravdy zůstává ten "Titanic"...
Jo, a "z", když už.

Nejsem si vědom, že bych urážel amatery (když mezi ně patřím i já a opravdu ta pasáž za kterou mě pro toto obviňujete by mě zajímala, abych se třeba v budoucnu těm urážkam vyhnul) V BIOSu jsem se nehrabal snad 10 let (naposledy, jak jsem přidal grafickou kartu)HW sestavu, pokud je to důležité, to zítřka poskytnu, ale ono to 15 let fungovalo (problémy mám asi 6 měsíců), takže tam bych problem nehledal (i když nejsem odborník jako vy). OS prastarý, máte pravdu, ale do té mé krabice mi nový SW asi nevleze (a já ho ani jinak nepotřebuji, mě jinak vše co potřebuji celkem tak nějak funguje) a pokud by to bylo tím, tak se smířím s tím restartováním.

Pokud bych měl hodnotit Váš příspěvek jako přínosný, tak mi prosím upřesněte co je to "o typu úsporného režimu také nic" Já PC snad jakž takž ovládám protože občas méně zdatným taky radím, ale vy tu občas hovoříte takovou tou technickou "hantýrkou" a tomu opravu nerozumím! Napíšte třeba "nabídka Start/Ovladací panely/Nástroje pro správu (nebo kde to patří)" A já Vám vše ve vlastním zájmu poskytnu informace, nebo SCREEN obrazovky! Přece pochopte, pokud by byli všichni tak chytří jak vy, tak poradna nemá smysl. V poradně radí chytří nám hloupým (a chápu, že ten hloupý by měl dodat vyčerpavající informace, ale jak pozná hloupý, co je ještě pro chytrého potřebné a co už je hloupé)!

Doufám, že jste se neurazil, ale tak to opravdu je a pokud nechcete radit nám amaterům, ani nereagujte, zbytečně se to vlákno zaplevelí invektívy, které nepomůžou ani mě, ani jiným, kteří mají stejný problém a Vaše rady shánějí!

děkuji Lupkovič

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru