Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bolest hlavy a očí z LCD monitoru

Klikni si na ten treti odkaz co dal, tam je to docela dobre vysvetlene:

Kdo se tedy má chránit před škodlivým zářením? Ti, kdo pracují nebo si hrají na slunci. Kdo ještě? Ti, kdo pracují v prostředí s určitým zářením. Například v místnosti se zářivkami nebo tráví hodiny před monitorem počítače.

Chapes to. Modre svetlo nam temer jiste skodi, tam se nerika, ze nam skodi svetlo z monitoru, ale ze nam skodi modre svetlo, to jest normalni slozka obycejneho svetla (slunecniho), ktere je uplne vsude nam skodi. Stejne tak nam skodi i tma, nemuzeme zit jenom ve tme, to nam taky skodi.

Velmi pravdepodobne nam skodi spousta veci, co delame. Ono taky kdyby nam preci nic neskodilo, tak bychom mohli zit vecne, neexistovala by smrt, jenze to tak neni, takze oni maji asi pravdu, skodi nam to a nemuzeme s tim nic delat.

Jedinej ale dulezitej problem je, ze nekterym individuim nedochazi to, ze modre svetlo je vsude a z dvou vet: modre svetlo skodi, modre svetlo je produkovano i monitorem, vyvozuji naprosty nesmysl, ze modre svetlo je produkovano pouze monitorem a nedivanim se do monitoru se vyhnu modremu svetlu. Je to proste strasne, jak lidi dokazou nemyslet a nechapat, ze modre svetlo je uplne vsude. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny