Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bolest hlavy a očí z LCD monitoru

Klasickej rozumiem celkom dobre, v kvantovej sa uz stracam.

- Neni cemu se divit, jak to rikaji Fyzici ? Cim vic o tom vis, tim vic si uvedujeme jak o tom malo vime ? Tusim ze to je to podavané nejak tak :-)
* V kvantové se straci snad kazdy (kdyz to pises ze tak by to opravdu odpovidalo tomu ze se o to zajimas), v hodne pripadech se neda nic podlozit jen dedukovat, me treba zajuala teorie Schrödingerovy kocky, coz pro mne hezky vystihuje uvod do kvantové fyziky.
Schrödingerova Kočka :

takze videa su urcene primarne pre uzivatelov poradne

- To mi prijde skoda limitovat koncové navstevniky hlavne na poradnu. (jen osobni nazor). A pocet vzhlednuti nebo palce nahore je prakticky jedina motivace a odmena co za ni dostanes .
- Prece jen mas za sebou dobu stravenou v sitich (a urcite né jen site), nejaké kratsi videa o zaklade internetovich sitich, nebo jak celkove site fungují, jak funguji rutery (rozdil ruterem / modem), co je to IP, DNS a jejich nastaveni etc by zaujali i navstevniky zde na poradne. (vychazim z pokladanych otazek, tak jak zaklady Linuxovych OS, treba takové video jak prejit z Windows 10 na Ubuntu a nahrada softweru by urcite zaujalo) Treba ten tvuj test "Synology DS218j" je docela dobrej.

PS: S tema pauzama jak pises pro ty, co casto sedi za monitorem je pravda a doporucuji to i lekari. (tusim ze i ridicum a vsem, co maji jak to nazvat ? Vysi ocni zatez / koncentraci zraku ? :) )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny