Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje start

Prvý príspevok s tzv.: "prešrotovaním" desiny je úplne ideálny, ale stačí ti proces spraviť oveľa jednoduchšie ak si stiahneš ISO s tvojou verziou podľa HW.

Klikni na ISO a W10 čím sa rozbalí strom a klikni na Setup.exe, zvolíš si úkon inštalácie priamo z gr.prostredia Windows s "ponechaním osobného nastavenia a SW" v modrom okne.

Po troch plne automatických reštartoch máš na mašine a na monitore desinu opravenú, ako maľovanú s pôvodnými ikonami a SW. Robota cca na 30 minút podľa rýchlosti HW.

Skus predtýmto úkonom túto opravu:
Spusti PowerShell, ako Správca(!) Okopči do modrého okna text:

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}


Alebo cestou Dism:
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Reštart PC.


Síce ti to zrejme bude trt platné, ale za pokus to stojí než opravíš W10 z ISO W10, priamo klikom na Setup.exe, čo je zaručený a ideálny spôsob nápravy.

Takto sa fixne komplet databáza Registrov a systémových súborov pričom neprídeš o osobné nastavenie a SW. Maximáne ti inštalátor vyrazí zo systému šmejdy antiviry a nekompatibilný SW smerom do zložky Windows_OLD na očumovanie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny