Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Převod videa na mp3 bez ztráty kvality zvuku?

Nero AAC Codec, poslední verze uvolněná jako utilitka v exe byla verze 1.5.4.0, je sice přes 7 let stará, ale stále je to nejlepší způsob enkodování při velmi nízkých bitrate. Tato utilitka je free a ke stažení je ze serveru Nera tu:
http://ftp6.nero.com/tools/NeroAACCodec-1.5.1.zip
V odkaze je uvedena verze 1.5.1, ale ve skutečnosti je to ta nejaktuálnější 7 let stará verze 1.5.4.0.
Linků na netu máš na to ale hromadu.
Takže nemusí nic kupovat.
Nemusí nic ani kupovat pokud chce použít nejaktuálnější verzi tohoto kodeku, který se nachází v produktech Nera jako dll knihovna, včetně free Nero WaveEditoru pokud si dobře pamatuju. Ale osobně používám tu 7 let starou exe utilitku a spokojenost, navíc ji umí využívat hromada programů, osobně tu utilitku Nero AAC Codec používám v Megui a ve Foobar2000.
Jen ještě jednou raději napíšu, že je to nejvhodnější aac enkodér pro velmi nízké bitrate, pro klasické je nejlepší qaac, balíček qaac mám tu:
http://krakatoa.www3.cz/download/qaac_2.62_x64.7z
je to i s přiloženýma apple knihovnama, aby se nemusel instalovat Quicktime, AppleApplicationSupport nebo iTunes. Qaac též umí využívat hromada programů, osobně qaac používám opět v Megui a Foobar2000.
A ještě dodám, kdybys chtěl s tím Nero kodekem zkoušet to co jsem psal, tedy stereo s velmi nízkým bitrate kolem 30 kbps, tak nastavuj parametr q s hodnotou kolem 0.15

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny