Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní notebook Predator nebo herní PC?

Dobrý den, rozhoduji se mezi koupi Predatora a tímto stolním PC https://www.czc.cz/bbhlsqqaj0ic9b25gv8i9p5882/sezn am
Samozřejmě vím, že stolní PC je jednak levnější a i o dost výkonější, nehledě na to, jak se dobře dokážou měnit komponenty, ale stále je mi to vymlouváno s tím, že prostě není přenosný, že kdybych někam odjela tak tu bude stolní počítat čekat. A tak se nemůžu rohodnout, zda by opravdu nebyl lepší ten notebook, ráda bych slyšela jednoduché názory ^^

Předmět Autor Datum
Když potřebuješ tu věc přenášet nebo během hraní běhat, je notebook nutnost. Snad je to dost jednodu…
karel 01.04.2017 16:53
karel
# Lepsi vrabec v hrsti jak holbub na strese, stolni PC. * Pro hrani, je dobré mit i zobrazeni na uro…
XoXoChanel 01.04.2017 17:06
XoXoChanel
Musím nesúhlasiť, samozrejme stolný pc je lepši ale keď niekto nutne potrebuje mobilitu tak notebook…
Mlocik97 02.04.2017 07:42
Mlocik97
Oboje.Jednodušeji to nejde.
kozakl 01.04.2017 19:01
kozakl
Presne tak, bud potrebuju bejt mobilni a pak mam stolni PC na doma a notebook na cesty nebo nikde ne…
RedMaX 02.04.2017 07:59
RedMaX
že kdybych někam odjela tak tu bude stolní počítat čekat. Někam se chystáš? - ANO -> notebook - NE…
Prasak 01.04.2017 22:23
Prasak
K té sestavě, kde je zdroj a proč nepolohovatelný monitor s TN panelem? A co nějaká myš? poslední
ms_vysirac 02.04.2017 10:14
ms_vysirac

# Lepsi vrabec v hrsti jak holbub na strese, stolni PC.
* Pro hrani, je dobré mit i zobrazeni na urocni, NTB ma neco, co technologie prejede velmi rychle, a menit celou DALE u NTB vyjde na 400$, urcite bych zvolil kvalitni "monitor" + "PC".

TiP ~ Potrebujes neco co se prenasi na hry ? Zakup si konsoli..
* Dalo by se uvazovat, pro hrani PC her, zakoupit NVIDA SHIELD, mam ho otestovany, je to zcela hratelné, po tech vsech UP co dosala, je stabilni i hrani v 1080p 60FPS na GRID serverech, da se i z SHIELD pripojit na tvé domaci PC a hrat tvé hry (graficka karta NVIDIA typu 'Geforce' je vsak podminkou) ale chcte to oprvadu kvalitni a rychle sitové pripojeni, ja bych zvolil proboha vse, ale hlavne né NTB..
Ono, na tvé pc co te ceka doma se da pripojit i vzdalene, pod Windows 10 staci jen velmi kratké nastaveni na 3 kliknuti a otevreni PORT, ja to tak také delam, jelikoz v praci mame krapet prisnejsi pristup k navsteve WEBu s firemni IP (i kdyz platime nehorazné penize za sypamtec a anomizer ktery nefunguje), tak se prihlasuji na PC co mam doma, ale opravdu né za ucelem hrani HER..

# Divej, popremyslej o jedné zakladni veci, proc se nepodivat na ty, co si HERNI NTB zakoupili.
Problémy prehrivani, baterie, vykon, zaruka, zobrazeni (barvy, velikost, uhel pohledu), nikdo si ten NTB snad nenechal ani rok, bazary oline prodeje NTB jen praskaji, negativnich stranek tak jako celkové snizeni [HW] kvality tak "herniho pozitku", uzivatele dodunti stejne casem prejit zpet na PC, myslis ze TY budes vyjimka ? Jestli "ANO" tak proc ? Ta odpoved na "PROC" je vlastne odpoved na tebou polozenou otazku kterou vlastne znas.

Musím nesúhlasiť, samozrejme stolný pc je lepši ale keď niekto nutne potrebuje mobilitu tak notebook je dobra volba, ale je potreba pečlivěji vyberať. Avšak existujú aj skutočne dobré herné notebooky, ktoré vydržia cca 4 roky (jasne stolny moze aj 10) z hladiska zivotnosti HW, a z pohladu zaistit dostatok vykonu aj pre buducnosť, no je to komplikované a záleží že ako presne bude stroj používaný, rozdiel je povedať "chcem herný ntb" (a bude hrat iba LoL tak 3 hodky za den) a rozdiel "chcem herný ntb" (a bude hrať neoptimalizovaný AAA titul 14 hodin v kuse). Možno este lepsie je kupiť oboje tak že vlastne kupi za 8-10K kancl notebook na cesty, a za k tomu kupi herny pc.

Mám jinak N551JK (GTX 850M) a nemám problém si zahrať StarCraft II

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru