Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní notebook Predator nebo herní PC?

# Lepsi vrabec v hrsti jak holbub na strese, stolni PC.
* Pro hrani, je dobré mit i zobrazeni na urocni, NTB ma neco, co technologie prejede velmi rychle, a menit celou DALE u NTB vyjde na 400$, urcite bych zvolil kvalitni "monitor" + "PC".

TiP ~ Potrebujes neco co se prenasi na hry ? Zakup si konsoli..
* Dalo by se uvazovat, pro hrani PC her, zakoupit NVIDA SHIELD, mam ho otestovany, je to zcela hratelné, po tech vsech UP co dosala, je stabilni i hrani v 1080p 60FPS na GRID serverech, da se i z SHIELD pripojit na tvé domaci PC a hrat tvé hry (graficka karta NVIDIA typu 'Geforce' je vsak podminkou) ale chcte to oprvadu kvalitni a rychle sitové pripojeni, ja bych zvolil proboha vse, ale hlavne né NTB..
Ono, na tvé pc co te ceka doma se da pripojit i vzdalene, pod Windows 10 staci jen velmi kratké nastaveni na 3 kliknuti a otevreni PORT, ja to tak také delam, jelikoz v praci mame krapet prisnejsi pristup k navsteve WEBu s firemni IP (i kdyz platime nehorazné penize za sypamtec a anomizer ktery nefunguje), tak se prihlasuji na PC co mam doma, ale opravdu né za ucelem hrani HER..


# Divej, popremyslej o jedné zakladni veci, proc se nepodivat na ty, co si HERNI NTB zakoupili.
Problémy prehrivani, baterie, vykon, zaruka, zobrazeni (barvy, velikost, uhel pohledu), nikdo si ten NTB snad nenechal ani rok, bazary oline prodeje NTB jen praskaji, negativnich stranek tak jako celkové snizeni [HW] kvality tak "herniho pozitku", uzivatele dodunti stejne casem prejit zpet na PC, myslis ze TY budes vyjimka ? Jestli "ANO" tak proc ? Ta odpoved na "PROC" je vlastne odpoved na tebou polozenou otazku kterou vlastne znas.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny