Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čista inštalacia win10 - Pomalý štart

Takže mal by som radšej popísať inštaláciu od prvého kroku po posledný.
1. Stiahol som program MediaCreationTool a pomocou neho som si vytvoril inštalačné iso.cd
2. CD obraz som vypálil na dvd disk a pripravil som si USB z ovládačmi, štandarné nemalo takú kapacitu a tak som použil USB3 disk o kapacite 58,5 GB (Vtom bol problem)
3.V úvode inštalácie som mal problém systém disku nebol taký ako mal byť a tak som musel nabotovať najprv disk win7 a potom kliknuť na možnosť inovovať. Vymeniť cd za inštalačku win10 a inštalácia nádherne prebehla. Pred tým som ešte samozrejme nabotoval ovládače AHACI rozhrania aby ho bolo možné zapnúť.
4. Po inštalácii bolo takmer nemožné inštalovať ovládače samostante lebo o všetko sa postará inštalácia.
5.Prebehne automatické uprade na najnovšiu verziu systému, načítanie trvá skoro 10 min.
6.Sme vo windowse a inštalujem už finálne programy ale v tom odíjde usb, spadne celý systém a už nenabehne. USB je hotové ale niečo sa stalo aj disku. Win10 sa pokúša reparovať windows ale reparácia ani vymazanie užívateľského nastavenia nepomáha. Musel som reinštalovať celý win a to som mal ešte problém z diskom. Pri prvom pokuse sa jeden z nich nezobrazil. Až pri druhej inštalácii sa zobrazil, zopakovali sme kroky 1 -4 ale nenainštalovali sa ovládače a tak som ich nainštaloval ručne. No na disku chyba 5,5 GB a v správcovi diskov sa nezobrazujú ale ako sme videli Crystal disk ukazuje že disk je v dobrom stave. Problém je že správca obsahuje 88 sprav typu critica, systém nemohol byť aktivovaný (No systém ukazuje že aktivovaný je), The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny