Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AMD RYZEN 1600 vs 1600x

# Proc ? Tobe se nelibi ten ORIGOS AMD ? :-D (me se libi ty, fakt bezprdele) Proc né stredni WaterCooling ? (a nerikej proto ze tecou, moc dobre vis ze netecou)
U té Noctua, by mi vadilo, ze u desek AM4 bude stinit VRM které nebudou efektivne chlazené, ano je to trochu blbost to napsat takle, ale kuprikladu CPUCooler Thermalthake Ring (tusim na nejaké AM3+ to bylo), ktery sam o sobe supr, vykony, tichy vsechno ok, ale stinil také tu VRM|kaskadu, navic uz v zakladu byl ohrivan "Grafickou kartou".
Divam se u Benchmarku na teploty a rikam, prece jen z 30C° v zatezi vyskoci na 40C°, za chvilu 45C°, sahnu na zebro rukou (prsem) a horké , sundal jsem ho, hodil jsem tam WColling (prumer : Corasair H80), kde celni ventilator vse profoukne az pokonec CASE kde je samozrejme vse hnané pryc, WColling (zebro + cooler) je uchycen v horni casti na kde hned nazacatku dostava studeny vzduch (sam si ho saje) nezavazi a teploty padli skoro o 15-25C° (pro mustek) /** (na WCooling mam namereno 18dB v load, ale mam osazenejs Noctua na misto original Corsair FANs, pupicka slyset neni, ona tam v podstate ani zadna pumpicka na vodu neni..).

* Zkratka, i kdyz jde o malickost, i tak bych malickosti o OVERCLOCKING nepodcenoval, hlavne kdyz uz se saha i na napajeni NB|Frequency, ony ty desky jsou momentalne nekdy paranormalne osazeny s pribyvajicimy modely :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny